Jump to content

Dr-vece---ili Dr-jutro


Guest Rogi

Recommended Posts

Bok ja sam Igor Mrđenović...poznatiji pod nadimkom Rogi,imam 24.god,N.Zg-Dugave,vozim sve i svasta(Ford sierra 2.0i,BMW e30(kocka) 325i 24v),za ovdje Renault 4 "santamobil" i R4 project car,te R18 za dijelove,gsxR1100 87",neko skuterce itd...familija(caletova kola-clio 1,2 16v 2003.god)a posto volim iskljucivo renaultova vozila od Francuza i to samo vecinom ova starija reko da vam se pridruzim...,saznao za forum na Hrawebu,sta jos?!Hmmm obozavam kemiju svih vrsta motornih i nemotornih vozila,glavne okupacije i hobiji...SR402,Drift,skupljanje starih krama :tup: ...he,he,he...uglavnom do sada imao cca 10-tak Qattrica....po meni neunistiv i jako kvalitetan auto sto je mene istrpio----prosao je moj test demoliranja i mogu samo reci da sam se davno zaljubio u R4...naprosto obozavam to jadno i bijedno malo,"nesigurno" meni preslatko vozilo sa 30ks i potrosnjom od 6l.... :hura: :hura: :hura: od ostalih francuza me samo glava bolila... :laugh:

Pozdrav..... :)

Edited by Rogi
Link to comment
Share on other sites

Pozdrav i dobrodošao! :hey:

....btw. jesi ti na onim filmićima (206RC, Calibra, 325i....) oko kojih se digla prašina po novinama?

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav i dobrodošao! :hey:

....btw. jesi ti na onim filmićima (206RC, Calibra, 325i....) oko kojih se digla prašina po novinama?

nazalost.....bez da se puno objasnjavam i pravdam...snimano je bilo bez dopustenja isto tako metano na net i poslijedice su takve kakve jesu,probali smo preko medija ispraviti ono sto su napisali-prikazali(crveno,bla-bla,260kmh po gradu itd)objasniti da treba pista itd...no mediji su takvi kakvi jesu,tako da......nema smisla previse....bar ne za sada....mi smo se samo poganjali od semafora do semafora---nista strasno :hey:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.