Jump to content

Laguna III radio mogućnost nadogradnje


igor2307

Recommended Posts

Poštovani forumaši.

Vlasnik sam Lagune 3 Grandtour 2.0 dci 150 KS iz 2008. godine. Iskreno neznam koji je paket opreme. Ako išta znači, odozada nema vidljive 2 ispušne cijevi a čitam da se to dosta često spominje po forumu.

Ono što me zanima su mogućnosti audio sistema u Laguni. Riječ je o Cabasse Tronic uređaju (Model No. PL-2818L-A).

 cabasse.jpg

Na stropu Lagune pored središnjih svjetala imam mikrofon te iza volana imam komande za radio. Komande su za volume +, -, mute, sljedeća pjesma i biranje između cd-a ili radia. Pretpostavljam kako mi auto ima pripremu za handsfree ali je nema ugrađenu ili se varam? Također, u knjižici od auta sam dobio 2 "prospekta" koji spominju bluetooth odnosno handsfree mogućnost ali s naprednijim komandama iza volana.
Htio sam ugraditi Yatour ili makar samo onaj konektor što se ubode iza u radio a na drugom kraju je AUX odnosno 3.5 mm audio.

Danas sam izvadio radio i iza imam ovako:

20170106_114714.jpg

Imam li ja uopće mogućnosti išta ugraditi?

 

Unaprijed Hvala svima!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.