Jump to content

pozdrav


bezimeni

Recommended Posts

Pozdrav svima

Ja sam Mate trenutacno vozim Audi A5 3.0 tdi sa 290 ks i razmisljam o prodaji i uzmanju megana rs svida mi se taj model u zutoj izvedbi, pa doso vidit iskustva kako su ljudi zadovoljni :)

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav,

ja sam novi na forumu, zovem se Almir, dolazim iz Sarajeva.

Trenutno vozim Renault Talisman star 5 mjeseci, prešao 9000 km. Razlog zašto sam se registrovao na forum je da bih mogao razmjeniti svoja iskustva u vezi Renault vozila i naravno proširiti svoje znanje o istim.

Moram navesti da mi nije ovo prvi Renault, imao sam iskustva sa Renault 4, Renault 5, Megane, Laguna, Captur i evo sada Talisman. Captur i Talisman su nova vozila ostala su bila polovna. Ono što je zajedničko za sva su upravo ove sitnice koje se spominju od raznih cvrčaka i lupanja dok su pozitivne stvari motor i potrošnja. Dalje ovdje moram pohvaliti, ne znam da li je dozvoljeno (ako nije neka moderatori obrišu) ljubaznost osoblja iz prodaje i servisa Renaulta u BiH, konkretno Guma M gdje vas uvijek ljubazno dočekaju i stvarno se trude da riješe problem. O kvalitetu i stručnosti ne mogu govoriti sada, možda nekom drugom prilikom.

Obzirom da imam nekih problema sa Talismanom molio bih admistraciju da me uputi na pravu temu gdje mogu postaviti par pitanja a uglavnom radi se o standardnom "cvrčci", lupanju i škripa, zatim problem koji veoma zanimljiv oko starta motora, gdje jednostavno vozilo ne možete da startate

Hvala 

LP

Link to comment
Share on other sites

:welcome1:

Imaš puni pristup!

Ovdje je samo predstavljanje. Sad možeš vidjeti sve teme pa pitanje postavi na odgovarajuce mjesto.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.