Jump to content

Curenje kondenzanta scenic II 2004.


Deni

Recommended Posts

Forumaš pozdrav,

evo da malo doprinesem forumu jer nisam našao nigdje da je netko opisao kvar i rješenje oko curenja kondenzanta u kabinu vozila.

Tražeći po netu nisam našao pa sam se upustiou akciju sam.

Dakle neki dan mi je poplavilo ispod suvozačevog sica.Nemakiše dakle klima.

Da skratim cjevčica se nalazi u sredini vozila iza središnje konzole - pristup relativno lagan sve skupa6 vijaka za odvinuti ili manje. Pomaknuti plastiku za natrag i u sredini je gumena cjev koja ide u pod i ima rebrastu prirubnicu zabodenu u otvor u podu tase lagano izvuče van i ukolniprljavština- prije izvlačenja stissnuti cijev da izađe voda pa potom čiščenje.

 

Eto to je to po ure dela!!

Link to comment
Share on other sites

nije mi baš sve jasno. Radiš odozdo  oko lima od auspuha kao na meganu ili iznutra auta? Koji vijci, koja konzola, ona pomična između siceva? Koja slika nebi škodila

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.