Jump to content

Pozdrav i pomoć


odix27

Recommended Posts

Bok ekipa, 

sry što otvaram novi topic ne znam kako da se nadovežem na postojeće, iz nekog razloga mi nije dalo (novi sam).

Uglavnom imam Renault Megane IV 1.5 dci, Intens opremom, R-link. Auto je uvoz iz Njemačke kupljen je u Zagrebu gdje i živim.

Kupljen sa 53tkm u 4om mjesecu sad ima 61tkm. Sa autom imam jedan problem. Naime pri manjim brzinama tijekom vožnje, čuje mi se neki čudan zvuk odozdo ispod auta (kao da dolazi sa zadnje strane).

Taj zvuk bio opisao kao klink-klank i ne čuje se stalno i uvijek nego tu i tamo ali ima perioda kad se čuje češće i ide na živce. Malo više kad je auto pod opterećenjem tipa koferi u gepeku ili više ljudi. Taj isti zvuk čuje i neko ko stoji izvan vozila i to još i bolje nego ja unutra.

Bio sam kod svog majstora da pogleda auto i provoza se malo, on je rekao da sumnja na homokinetički. Iskreno to mi je bilo malo čudno s obzirom na kilometre koje auto ima (provjerno prije kupnje) a i skup popravak koji mi ne garantira da će to riješiti problem. :/

Također sam tražio i drugo mišljenje otišao u Baotić oni pregledali auto rekli da je sve ok samo su prišarafili nešto odozdo i kao ne čuju više. Već krajem tog dana se opet počelo čuti.

Pa evo ovom prilikom molim dobre ljude na forumu za savjet,  pomoć i vaša iskustva ako vam moj problem zvuči poznato prije nego krenem u daljnje riješavanje problema.

Sry na dugom postu.

Hvala

Link to comment
Share on other sites

dakle, prvi post je samo predstavljanje, tu ne možeš dobiti odgovor na pitanja. Kada se odobri pristup možeš otvarati nove teme ili se nadovezati na stare. Napravi c/p ovog posta i otvori negdje novi s pitanjima, jer ću višak obrisati uskoro.

I, dobro došao na forum. :welcome1:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.