Jump to content

za početak...


Guest Alien

Recommended Posts

pozdrav svima...

vozim antracit megane II 1.5dci 04/2006 tuniran mirisnim borićem moje omiljene autopraone a uskoro se dajem na trošak nabavke antiradar cd-a za retrovizor i psica koji maše sa zadnjeg stakla te plavih neonki iz baumaxa... vlasnik navedenog je moja banka dok joj ne vratim lihvarski kredit i jos jednog meganea za kamate ... za forum su mi rekli glasovi koje cesto cujem u glavi ... ili je to mozda bio google search "renault klub"... kad popijem tabletu kazem preciznije :)

eto sad bi me mogli unlockat i pustit na ostatak foruma ili još moram provjerit koja sam krvna grupa i bolujem li od neke zarazne bolesti te tri primjerka faxom, mailom i golubom pismonošom poslati administratorima na pet različitih adresa radi bolje sigurnosti uz obvezno prilaganje rezultata dna analize koja potvrdjuje da sam to ja a ne moj zli brat blizanac kojem je logiranje po renault forumima glavna zabava nedjeljom u 2 sata ujutro... :fucka:

p.s.

da bi mi po

Link to comment
Share on other sites

Predstavljanje... sjedi 5! :hura:

Potpisujem prethodnike, a posebno blue_devil :laugh:

Jedno od ponajboljih predstavljanja.

:welcome:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.