Jump to content

Kako spojiti mjerač rashladne tekučine


JB05

Recommended Posts

Uz mali protok zraka, dakle, stajanja, kolona, mala brzina, veliko opterecenje, tipa velike uzbrdice, normalne stvari. Ako ti predje i 100, nije neka panika, iako bi bilo dobro stati i pustiti da se malo ohladi, dakle drzi ispod 100. :) Slabi su motori, osjeti se da se muce u nekim rezimima, a to se vidi i na temperaturi.

Link to comment
Share on other sites

Normalno je to. Meni je znao i na 120 doć kad sam jednom pijan vozio 5 kilometara u prvoj sa navrnutom muzikom i pijanim prijateljima zavijao ko majmun u pola 5 ujutro... :D

Svako malo provjeri jel se pali ventilator i imaš li dovoljno vode te ima li zraka (tj. jeli potrebno odzračit sistem) i miran si. Ipak su to auta skoro 20 godina stara... ;)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.