Jump to content

Korištenje Dialogys-a

Smuchac

Recommended Posts

Ja se sićan da san istu ovu sad verziju koju iman (ne znan točno koju) ima na starome kompu i imala je Dacia modele a sad kad kliknen na Daciu,nema nikoga. WTF?

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Smuchac

32

• DraganST

30

• frenchkey

11

• Brumen

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

3.99 kod mene. Nema Dacie, ali mislim da je nije ni prije bilo. Nisam baš koristio, tak da ne možem reči 100% :) .

Ima Dacia, ali treba u jednom fajlu dodat red teksta.

Sutra cu napisati kako to ide, sada nisam pri racunalu.

Ajd bas napisi. Ja skidam 4.19. 5/15 komada skinuto,nastavljam sutra. Valjda ce valjat...

Dakle, ovo vrijedi za v3.99 . Tu verziju ja koristim, i na toj verziji ova fora radi. Za ostale neznam jer nisam probao.

1. Doći ovamo: C:\Program Files\Dialogys\data\pr

2. Otvoriti "ListeDocDacia" pomoću nekog tekst editora (Notepad npr)

3. Napisati "modele = 37-38-39-40-48-52", zatim Save, i zatvoriti fajl.

Dobijate izbor za: Duster, Logan/Sandero, Logan India, Pick-up, Solenza, SupeRNova.

post-10747-0-53289300-1394095877_thumb.p

Kad isprobam nešto novije sa novijim modelima Dacije, napisat ću, ali to vjerojatno neće skoro biti...

:dada: , radi. Hvala. Tako ima i neka opcija s jezicima, ali ne zamaram se s time, dobro je i ovako.

4.19 konačno skinut. Ima 15 komada od kojih je 14 od 900MB i jedan od 600 i kusur. Zapržio sam DVD 0 i DVD 1. DVD 0 se je uredno instalirao i sad derem DVD 1. Skidam novijo Daemon tools jer me ovaj *ebe, već sam dva DVD-a bacio u smeće. Alo upali,možete se javit za linkove a postupak ću napisati tu. Ako ne upali,nikom ništa...

Edited by Smuchac

ako ne upali onda ti posaljemo adrese da posaljes dvd-ove

hehehhe

:)

ma svejedno

:zubo:

ja sam te skuzio ak ne upali ovo s linkovima

:)

Edited by scenicRXE

Ako ne upali instalacija,šta će vam linkovi na nešto šta ne radi? Ovi linkovi šta imam,ako budu još ispravni,imaju jako dobru brzinu (oko 200) i komad se skine za manje od sat ipo. Ugasiš i upališ ruter i skidaš dalje jer ti zapamti IP adresu pa ti istovremena skidanja ne dozvoljava niti jedan iza drugoga ako ne prođe neki x broj minuta ili sati...

Imam ja 2,verzije skinuto ako netkom treba neka se javi i dodje sa usbom ilk diskom ili dvdovima ili laptpom pa sprzim instaliram nije problem. Jednu sam stavio na laptop i radi valjda :)

Valjda? Koje su verzije?

Ova 4.19 ne radi kako treba. Manuale mi ne otvara,izbaci mi "document not found" a dijelovd mogu vidjet uredno... Skinuo sam s drugog mijedta pa cu opet. Na Win7 zasad ćorak...

Valjda? Koje su verzije?

Ova 4.19 ne radi kako treba. Manuale mi ne otvara,izbaci mi "document not found" a dijelovd mogu vidjet uredno... Skinuo sam s drugog mijedta pa cu opet. Na Win7 zasad ćorak...

probaj onu stvar šta je meni mafro rekao. prebaci na engleski, možda se pojave manuali.

Ako već nisi to probao!

Na jednom kompu sam stavio pod country other a jezik engleski a na drugom kompu sam stavio UK i engleski i opet isto. Na jednom kompu je w7 32 a na drugom w7 64...

Probaj ruski, bez j**e. Oni ubijaju te programe i među prvima izbace probijenu verziju. Prođe neko vrijeme dok se slože druge.

Probat cu mada mi manuali na ćirilici ne zvuče primamljivo. Ja nisam bio u pionirima... :-D

• 2 weeks later...

i dečki dal radi ? 
ja sam sad isprobao 4.6 

meni dela. e sad.. buduci da sam prvi put u tome ne znam dal je to sve kompletno al vide se slike, dodje se do originalnih brojeva, vide se i neke cijene... pitanje je koliko su ažurne... 

sve je na hrvatskom...

uspio sam i neke pdf-ove upalit... 

RK i TN ne mogu upaliti... kaže da neke dokumente ne može pronaći. 

možda bi trebao nešto preimenovati kako je ranije objašnjavano... ne znam dal je bilo vezano za to. 

uglavnom 11 GB ima

• Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.