Jump to content

INFO Megane Sport


Skuja

Recommended Posts

3 hours ago, MilosB said:

ja bi ovog Trophya kupio da kupujem takav auto, i masinu odma na stol, rastaviti i pregledat. usput se moze i skovat i za 3-4000€ troska imat stroj spreman za 550-600hp. 
 

E da.. Masina koja je tako slozena u R26...

Dosta vise od toga...sa danasnjim cijenama dijelova... plus sta idu i druge bregaste jer su pojedene na vecini...a na grobljima i dosjedi u glavi

Link to comment
Share on other sites

nova radilica, klipnjace, klipovi, bregaste, ventili su bili radjeni na autu koji sam stavio i kostalo je manje od toga (naravno bez ruku majstora).. ali da, nije samo 4k€ da se uredi groblje. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Pozdrav, evo da malo dignem temu nakon duze vremena. Jel netko zna gdje je prodan crni razvaljeni trophy?

 

Cisti info, posto vidim da ste pitali i diskutirali... kod mene u vlasnistvu je autu izletila klipnjaca i htio sam ga slagati, ali nakon nekog razmisljanja jednostavno nije mi to bilo isplativo. Dok bi ga slozio to bi bio auto od preko 25tis eura i ta cinjenica me najvise demotivirala za krenuti u ista. Covjek iz Zagreba me kontaktirao, dao mi vise nego korektnu ponudu i prodao sam ga 10tak dana nakon cijelog događaja. Sad vidim da je slozen i prodan dalje, valjda sluzi onoga tko ga je kupio. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

koliko crnih trophyja ima?

Link to comment
Share on other sites

On 26. 07. 2023. at 22:11, BorisL said:

Sad reci koji je to auto slozen dalje..  nije da se ne zna al reci

Ne znam jel ovo usmjereno prema meni, ali o ovom autu se radi... Nema ih puno :D :D 

Snimka zaslona 2023-08-04 153023.png

Edited by donvito
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.