Jump to content

Senzor GMT na R5 GT turbo


Mladen

Recommended Posts

Znaci vec dva dana imam problema sa time da nemam struje na svjecicama i auto vergla,ali nikako da upali!

Sad zvao sam malo okolo i ocigledno je stvar u senzoru GMT ali sad nastaje problem...nema ga za kupiti!

Imaju one kratke,tj. zica je kratka,pa bi trebalo nadodati jos zice da dode u renix bez problema.A ja bih to izbjegnuo jer vec sad ima gore sest nijansi boja i vrsta zica kako je nadostukano,a to mi je bezveze pa bih ako netko zna gdje ima,kupio originalni za GTT jer je tak najbolje,jer je ovo poprilicno iritantan kvar!

U Tokicu nema,slusam dalje prijedloge...

Ako netko ima doma takav,placam odmah ali da nije isjeckani i prespajan!

Ili ima od nekog drugog Renaulta a da odgovara?

Link to comment
Share on other sites

koliko znam to ti paše sa 100 čuda iz tog doba, cleona, r5, r19, r21, itd...

eto ako još netko od kolega može potvrditi, ali ja mislim da sam ja svoju plavu petku vozio na senzor radilice od r21 1.4 ili r19, tako neki klinac...

Edited by GTT
Link to comment
Share on other sites

Meni kad se to desavalo ispalo je da je modul bio u prekidu, tesko je palio i na kraju se skroz pokvario te sam morao postaviti drugi. Pokusao sam i sa senzorima ali nije do njih bilo. Potrazi i jedan Re209 za svaki slucaj. Na mojoj 5ici modul je cuda radio, repariras karb, zamjenis svjecice pa ovo pa ono, a on onako hinjski jedva radi-pocetnicke greske. Cini mi se da i sama membrana u onoj vakum pumpi zna oslabiti i tacno osjetis da ponekad automobil u nekim obrtajima ne ide kako treba, jer oslabljena membrana ne utice na ugao paljenja..........

Edited by El Bayanero
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Zahvaljujuci Dadoxu rijeseno jos prosli tjedan,nije bio kvar na senzoru GMT nego je jedna zica ispod kontrolne table bila u šlusu,pa smo to rijesili i zamjenili senzor za svaki slucaj!

Dadox :yeah:

Edited by Mladen
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.