Jump to content

Paljenje lampica upozorenja na Laguni 3 gt 2.0t


laguna3gt

Recommended Posts

Dakle kod naglog dodavanja gasa kod niskih okretaja upali se lampica Check Injection System, ponekad zajedno s time i ostala upozorenja tipa steering,abs....i još pokoja. Greška se resetira kod gašenja automobila. Ponekad mi se prilikom javljanja greške uključuje i safe mode(limitira mi brzinu i okretaje) što je poprilično opasno u vožnji...krenem preticati,a on ode u safe mode :angry: . Bio u Renault servisu i očitali su grešku te su je resetirali, a kao uzrok su rekli da može biti svašta(pa si ti misli).

Uglavnom ako je netko imao sličnih problema ili sumnja na potencijalne uzroke molim za pomoć.

 

Hvala.

Link to comment
Share on other sites

promjeni servis ... ovo sta su oni rekli sam ti i ja mogao rec... ak ne nades nis drugo bolje, odi u ZAK u KA ili nek neko preporuci neki servis koji valja a da ti je blizu

Link to comment
Share on other sites

meni je bilo tako kad sam utankao gorivo na sumnjivoj benzinskoj u Mađarskoj...

 

ili injektori ili bobine...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.