Jump to content

Akumulator Megane 2 72Ah


Guest

Recommended Posts

Ako može kakva preporuka za akumulator za Megane GrandTour 2, 72Ah, trenutno je u njemu Exide Premium 722EA koji je na izdisaju, pa je dosta hitno. Ovaj Exide u Molydonu je 800kn što je previše, pa ako može kakva preporuka

Link to comment
Share on other sites

Koji motor?

Ja na dizelu imam 75, stavio slovensku Topla. I zadovoljan sam. Uzeo sam je jer smo na jednom autu imali 8 godina. A trgovac mi je rekao uzmi jer nikad nemaju reklamaciju, a na Vartu imaju.

Link to comment
Share on other sites

na svom 1.5 dci imam banera 69Ah, identican takav je radil 6 i po godina, poucen iskustvom uzeo jos jednog, iako je i stari imal jos snage za 5-6 paljenja. cijena malo ispod 600kn (cca 700 je puna cijena)

Link to comment
Share on other sites

ja sam uzel u renaultu u ovlastenom na akciji s 3 godine garancije, jeftinije nego bosch ili neki ovi renomirani sa 2 god garancije...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.