Jump to content

Clio MK1 dodatna oprema


Domba

Recommended Posts

Kako vozim navedeni autic i svidja mi se jako. Za sada sam ga odlucio zadrzati. O auticu znam jako malo 1.2 8v iz 1997 je nasao sam negdje da pise UP ako je to model opreme. Ubiti od opreme nema nist. Rucni retrovizori, nema servo, nema klimu, nema obrtaljku, rucni prozori. Nema nazad one rukovhvate... Sada bi ja stavio nesto opreme, mozda udobnije siceve... Pa me zanima sto se moze staviti sto original sto zamjensko sa renaulta drugih sto sa clia a da je prihvatljiva cijena. Recimo vidio sam tablu sa obrtaljkom za 100kn pa cu to uzeti. Imam daljinsko centralno al vani je hladno da stavim... Sada me zanimaju jos sitnice i pompc kako staviti.

Link to comment
Share on other sites

Tako je,zadrži ga.Ja svojeg vozim evo drugu godinu i moj isto nema nikakvu opremu.I ja sam sebi isto kupio tu obrtaljku al za sad ništa,jer neki vele može se spojiti a drugi da se nemre nikako.Povoljan za održavanje i za sada hvala bogu nema mane i nikakvih znakova bolesti. :dada:

Link to comment
Share on other sites

To mi je nekaj kugla objašnjavao za bobinu i tog se držim a ova dvojca koja nisu s foruma vele da neće ići a neznam zakaj..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.