Jump to content

Ljetne gume 195/65 R15 preporuke?


Laguna Rider

Recommended Posts

Imao toyo, prošli tjedan stavio conti premium i preporodio se i po mokrom i po suhom...

Link to comment
Share on other sites

Nisu Toyo nešto a nisu ni jeftine baš. Ja ih nebi ni pogledao pored Fulde. Toyo je jedna osrednja do niža klasa gume koja je samo onomad razvikana bila, neko napravio marketinga pa se pričalo o Toyi a u biti niš posebno.

Link to comment
Share on other sites

Ja uzeo Fuldu Ecocontrol oznake B,C nekih 400 kn dobila dobre recenzije.Meni nista posebno ,doduse meni dobra guma i sava efekta jer sam defanzivan vozač.

Link to comment
Share on other sites

Uniroyal mi je na autu vec 20 dana,evo kisa stalno pada i stvarno guma drzi

Preporuka definitivno

Link to comment
Share on other sites

Ja sam imao toyo vario v2. Cijelogodisnja doduse ali je bila za k... c. Na mokrom uzas,na suhom tak tak ali na snijegu je solidna bila.. nikad ju vise nebih uzeo. Mislim na bilo kakav toyo. Previse je to novca da se covjek dobro ne raspita. Mislim da je između toye i fulde mozda 40ak kn razlike tako da fulda svakako. Imao.sam fuldu ecocontrol na hyundai atosu. Odlicne su bile.

Link to comment
Share on other sites

4 dana većinom po mokroj cesti, Uniroyal Rainsport 3 se pokazuje kao odlična guma. istinabog, vožnja nije bila agresivna, ali testirao sam kočenje po kiši, sa 50-60 kmh se auto ukopao u mjestu, dobrano sam poletio prema šajbi kak je stao

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.