Jump to content

Problem sa lagunom 1


MarracOsk

Recommended Posts

Radi se o ovome....laguna je 1.6 16v,i dok je hladna sve je u redu,ali kad se zagrije pocne trzati prilikom ubrzavanja (ne u voznji)....ali problem je sto trza u svakoj brzini do otprilike 2300 okretaja a nakon toga prestaje.Nasao sam link gdje je covjek probao izolirati bobine,i to sam probao ali opet ista stvar.Isto mi sr desavalo proslog ljeta pa je prestalo,a prije mjesec dana opet pocelo....Dali je netkp imao takvih problema,jer kad pitam majstora nezna sta bi rekao.....

Link to comment
Share on other sites

Kod mene je problem bio(doduše na Mondeu) kablovi struje... Kad sam dodavo gas on je cuko i "vrtio" u praznu i onda bi nakon sek-dvije primio normalno.

Link to comment
Share on other sites

Ma meni je isto vuko dok je trzo,nije gubio snagu. Kad bi ga stiso onda je trzo pri normalnom dodavanju gasa nije bilo primjetno. Provjeri kablove

Link to comment
Share on other sites

Pa na bobinu dolaze kablovi od struje.. Il su kablovi il je do bobine..

Link to comment
Share on other sites

A da mjenjam te kablove mogu cijelu instalaciju mjenjati....jer koliko vidim svi kablovi zajedno idu negdje,nemam pojma gdje.Dok sam imao vw lagano sam to rjesavao,ali ovaj mi je neki cudan.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.