Jump to content

Rucna kocnica megane II


megane_dci

Recommended Posts

Da li je netko rastavljao rucicu od rucne kocnice na meganu II. Interesira me kako se rastavlja, imam osjecaj da mi je oslabila opruga koja vraca onaj "pipac". 

Link to comment
Share on other sites

Lako moguce da ti se samo pomakla plastika siva koja se nalazi na strani di je taj pipac. Probaj prvo nju pomaknut tj vidi dal napinje pipac ka naprijed ili nazad. Ako ne cu stavit slike rastavljanja

Link to comment
Share on other sites

Ne nije se pomaknula plastika vec imam osjecaj da je oslabila opruga koja vraca taj pipac nazad i ujedno napinje onaj "nosic" sta klize po zubovima od rucne, tako da pri podizanju rucne zubovi uopce ne hvataju.

Link to comment
Share on other sites

Evo riješio sam samo je kod mene bio problem u ovom vijku  koji drzi samu oprugu. Mjesto gdje se vijak uvidava je plastika i pukla je. Zalio sam sve to sa dvokomponentnom epoksi smolom i za sada drzi, a vrijeme ce pokazati do kada. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.