Jump to content

Gornji desni nosac motora (Megane 2 Sedan 1.6 16v)


Vuco

Recommended Posts

Nastavno na pricu iz topica sa kratkim raznolikim pitanjima, gdje sam prilikom posjeta jednom servisu na besplatnom pregledu dobio dijagnozu da trebam mijenjati gornji desni i donji nosac motora.

Danas sam malo cistio auto i obzirom da nije bilo pomoci da netko drzi kameru dok ja pod rucnom isprobavam kretanje, morao sam ovako, cukati auto i snimati kamerom nosac.

Video:

https://www.dropbox.com/s/fgjc7w2jd3mklcv/Nosac%20motora.mp4?dl=0

Mice se cca 5mm u kad auto ide prema napred. Ne lupa nista. Pukotine ne vidim. Gledao malo razne videe na youtubeu oko losih nosaca i po njima - moj je jos u super stanju. Usporedio sa nosacima na jos dva auta koja imamo u familiji i na mojem se dosta vise mice nego kod Fabie sa 1.2 HTP i 65 000km, a jednako do malo vise nego kod Focusa TDCI-ja sa 45 000km.

Kako se Vama cini ovaj pomak ? Ili test nije dobar i ipak treba snimiti kretanje pod rucnom ?

Cisto da vidim i da znam za ubuduce, a mozda jos nekome pomogne.

Cijena nosaca od 235kn (donji) i 570kn (gornji desni) je ok ili visoka ? Nemam podatke koji tocno brand.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.