Jump to content

Koje su boje, ili gdje su zice zmigavaca u kabini, Clio1?


Domba

Recommended Posts

Dakle sve u topicu, da spojim od daljinskog idikator, tj da blicaju zmige. Trebam po shemi naci pozitivni pol i na to se ubaciti, a nisam siguran kako to najbolje napravim. Pa ako moze mala pomoc, gdje se trebam zakaciti? Naravno i ljevi i desni.

Edited by Domba
Link to comment
Share on other sites

Nisi stavio shemu daljinskog, ali pretpostavljam da ima izlaze posebno za lijeve i posebno za desne žmigavce (+12V), znači dvije žice.

 

Ako je tako onda ti se najbolje spojiti na botun na tabli s kojim pališ sva četiri žmigavca u nuždi. U nastavku je raspored pinova na tom botunu za Clio 1.

Za lijeve žmigavce spoji se na žicu koja je ubodena u pin br.5, a za desne žmigavce spoji se na žicu koja je ubodena u pin br. 6.

 

post-14075-0-66816900-1421155778_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Hvala! Isprintao si ovo i kada budem uhvatio vremena ili ako za vikend ne bude hladno ko u kurvinom srcu pokusam spojiti.

 

P.S. Siguran da nisi radio nesto oko elektorinike u Renaultu :D

Link to comment
Share on other sites

Pa nije hladno, trenutno je u Splitu, sunčano +13°C.

 

A za ovo drugo sam siguran 130%. :D  

Da radim u Renaulta već bih davno dobio otkaz da znaju da ovdje dajem besplatne savjete.

Edited by DraganST
Link to comment
Share on other sites

U Osijeku je danas bilo 9,, sto je toplo, ali kada nisam imao kada raditi... Mora se sve pogoditi. Uglavnom svakako probam napraviti pa javim!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.