Jump to content

Ventilator kabine jako slabo puše


racerxos

Recommended Posts

Pozdrav svima,

odnedavno sam vlasnik polovnog Megane-a Grandtour 1.5 dci iz 2007. godine. I uočio sam jedan problem s ventilacijom. Naime, koliko god pojačao ventilator jako mi slabo puše, neovisno gdje usmjerim puhanje. Imam automatsku klimu pa podešavam jačinu na +/-, ventilator se pojača i bruji poprilično samo malo toga izlazi na predviđene otvore. Uspoređivao sam jačinu puhanja na istom megane-u koji vozi kolegica s posla i razlika je drastična. Kod nje je 1., eventualno 2. brzina kao kod mene 4. brzina. Što bi moglo biti uzrok tome? Očigledno da ventilator radi i vrti se dovoljno brzo (bruji), ali zrak ne izlazi.

Link to comment
Share on other sites

kad je mjenjan filter kabine zadnji put

 

edit: dragan je bio brži...

Edited by marrky112
Link to comment
Share on other sites

Ja sam vlasnik 2 dana tako da ja nisam mijenjao. Auto je bio na redovnim servisima pa pretpostavljam da je mijenjan filter, a kad zadnji put ne mogu 100% potvrditi. Pogledat cu to danas odmah.

Link to comment
Share on other sites

Najbolje ti je da provjeriš u kakvom je stanju. Izvadi ga pa onda upali ventilator bez njega pa ćeš odmah znati da li je on uzrok problema.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.