Jump to content

cudan zvuk motora 1.5 dci


Milans

Recommended Posts

Po zvuku bihrekao da je mehanicki kvar, koji sam ja imao pre 2 god, a to je da se pocela cuti remenica na alternatoru...Sve se desilo relativno brzo..Gotovo za 3 do 4 dana je vec bila za menjanje. Ako imas nekog majstora kao ja mog druga, koji je sa stetoskopom, kao sto imaju lekari za slusanje rada pluca. Tako se ispituju i dizne ako stradaju. Mislim na mehanicki zvuk. Kako vuce, pusi li itd su stvari koje su sledece koje treba gledati, zbog turbine naprimer.

Link to comment
Share on other sites

eee baš sam istu stvar slušal i kod mene dans ..po zvuku nemogu potvrdit jel ko i kod tebe ,al se isto čuje između boš pumpe i remena nekakvo lagano čekičanje..sutra stavim video.

Link to comment
Share on other sites

dolazi sa strane pumpe i alternatora. nema nikakvih problema u voznji, do turbine nije sigurno. ne izbacuje nikakvu gresku. zvuk se javio posle pranja motora. remenica alternatora nije jer sam to vec radio i drugaciji je zvuk bio. verujem da je neki lezaj, al pitanje cega

Link to comment
Share on other sites

pošpricaj remen s onim protiv cviljenja remena, ili ga prođi sapunom po kanalima, možda se samo previše ''isprao'' kemijom za pranje motora

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.