Jump to content

laguna 1 -kako skinuti plastiku oko ventilacije i displaya sata ?


Ante

Recommended Posts

Imam Lagunu 2000g , izbljedila mi je plastika koja ide na t od radia preko ventilacije,displaya sa satom pa lijevo iznad kontolrmne ploče i desno iznad air baga,plastika ide na slovo T ,mislim da svi znate o kojoj plastici mislim,promjenit ću je ali da li je tko skidao ikad,kako se skida i na koji način je pričvršćena za plastike ?

Link to comment
Share on other sites

I mene zanima...planirao skinut i dati na farbanje ali me strah da se ne pojavce cvrci kad ju vratim nazad

Link to comment
Share on other sites

Kako je uopce skinuti ako je pop zakovicama uhvacena za ostatak armature,da li je uopce moguce to i da li je itko to napravio vec ?

Edited by Ante
Link to comment
Share on other sites

Ne može se skinuti samo tu plastiku nego mora kompletna armatura ići vanka. Kolega candalini je rekao da je ta plastika uhvaćena pop zakovicama za ostatak armature. Nije ni to neki problem, ali za doći do tih zakovica treba komplet sve izvaditi vanka. Bušilicom poskidaš sve zakovice i poslije spojiš sve novim pop zakovicama. 

 

Najveći problem je šta je vađenje kompletne armature prilično velika fatureta. Osim armature treba skidati i centralnu konzolu oko ručice mjenjača i volan.

 

Druga opcija je sve komplet dobro zaštiti oko te plastike i pituravanje odraditi u autu.

 

Evo ti u prilogu uputa za skidanje armature pa ćeš i sam vidit koliki je to posao.

 

Laguna 1 - dashboard.pdf

 

Blaženi moj Clio. Sedam torx vijaka i cijela tabla ide vani. 10 min. posla.

Edited by DraganST
Link to comment
Share on other sites

Hvala ti na odgovoru to sam i pretpostavljao....idem pokusat na jeftiniju i brzu opciju,mozda se igrati malo sa folijama pa je pokusat bez skidanja u foliju obuc....hvala jos jednom

Link to comment
Share on other sites

Ne ide ni folija,bio kod momka koji se bavi sa tim i kaze ne,ne radi se to tako,nece ispasti ok,sam on minkaze za ovakbu situaciju najbolje dobro ipak sve zastiti komplet unutrasnjost sa staklima i malo finim brus papirom proci,potop primer u spreju i kad se osusi opet boja u spreju...bolje i jednostavnije me ide od toga ako se ne misli skidati konpletna kontrol tabla.Eto to je to barem mislim sta se tice te plastike.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam na svojoj laguni jesenas vadio tablu iz auta i mogu reci da nije neki veliki problem.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.