bozo 1 Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 ...dakle, deco, kak i sam naslov kaže imam problema s.... malo mi je OK, malo mi padne na pol, malo samo malo od poda, malo skroz propadne... pa malo mi je OK... malo sam zamjenio cilindar... pa opet, malo radi, malo zayebava... ima netko ideju kaj bo moglo biti??? thanx b. Link to post Share on other sites
Chorka 407 Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Gubi li i dalje tekucinu za kocenje? Vrlo vjerojatno jedan od 2 cilindra propusta. Link to post Share on other sites
usrmaatre 1047 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 ...dakle, deco, kak i sam naslov kaže imam problema s.... malo mi je OK, malo mi padne na pol, malo samo malo od poda, malo skroz propadne... pa malo mi je OK... malo sam zamjenio cilindar... pa opet, malo radi, malo zayebava... ima netko ideju kaj bo moglo biti??? thanx b. Koji cilindar si zamijenio. Link to post Share on other sites
bozo 1 Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 Glavni sam zmjenio... danas je ok...yebat ga, nema pravila :-( Link to post Share on other sites
Kopriva 87 Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 .. dakle kad je meni pal kuplung propisao je hidraulicni cilindar kvacila most dole i novi kuplung gore (kad vec skidas iznos kuplung seta koji ukljucuje i cilindar nije preskup) ,,, e da i moli boga da ti je zamašnjak OK da nemoras i njega mjenjati (to je vec ozbiljna cifra) Link to post Share on other sites
bozo 1 Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 (edited) Za sada dobro radi... sve 5 samo renatult 4 ;-) Edited May 14, 2015 by bozo Link to post Share on other sites
Recommended Posts