Jump to content

Bluetooth problem


wankel

Recommended Posts

Imam malih problema s bluetoothom pa bih molio za malu pomoc.

Naime do nedavno mi je relativno normalno radio bluetooth (BT) u Laguni (govorim o tvornickoj ugradnji, ne nekakva naknadna ugradnja).

Pod relativno normalao mislim da je radio i spajao se bez problema, no nije mi ocitavao kontakte iz imenika moba. No u nazad par mjeseci mi je poceo raditi probleme u smislu da mi na ekranu u auto napise da je spojen (sam od sebe), a na mobu nisam nikaj dirao niti je na mobu ikaj aktivirano. I naravno pritom se ne da "ugasiti" tj prekinuti to spajanje! Cak ako ga ugasim (bluetooth) kad se ponovno spojim, javljaju se isti problemi. To se javlja povremeno, samo nekim danima.

E sad otkad sam spojio suprugin iPhone (naravno da ce apple napraviti kušlus), javlja mi se jos jedan simptom.

Prilkom poziva mi se automatski javlja na poziv (ne stignem ni vidjeti broj koji me zove) i poziv stavlja na cekanje! I onda ako se ne javim unutar 3 sec prekida mi poziv.

To sad vec postaje lagano zamarajuce. Pa ako netko ima kakvu ideju bio bih zahvalan!

Link to comment
Share on other sites

Treba probati sa fleshovanjem softwarea audio uredjaja, to je ranije resavalo probleme...

Link to comment
Share on other sites

Hvala, bas danas idem na servis pa cu im reci.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Da se nadovežem na bluetooth u L3...mikrofon je izrazito loš. Ljudi me čuju kao da sam u uraganu, sa šumom i tiho. Jel se može zamijeniti taj mikrofon nečim boljim? S čim?

 

Hvala svima na informacijama.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.