Jump to content

Dijelovi ovjesa


renault2

Recommended Posts

Bok svima. Treba mi vasa pomoc !
Danas sam bio kod majstora i rekao mi je da mi je otislo na prednjim kotacima balance stanga i na desnom kotacu kugla. Nakon toga je izracunao da sve to kosta 700 kn. Rekao je da je balanc stanga oko 200kn a kugla do 150kn.
Da bih ja dosao doma i nazvao TOKIC i lik mi kaze da je balanc stanga 125kn i kugla 105kn (njemacka proizvodac) sta na kraju izade 355kn. Znaci ruke su jos 350kn.
pitanje je dali me taj majstor pravi glupim ili ja krivo racunam? Hvala svima

Edited by Smuchac
Link to comment
Share on other sites

A vidi,ako mu je sat rada 100kn+PDV(a sigurno je i više) i s tim imaš nekih sat i po posla to ti je odprilike to.

Link to comment
Share on other sites

Gumice balans štange ili stabilizator balans štange? Jer čisto sumjam da je potrebno mijenjati samu balansicu , jer tu nema šta otići a i cijena joj je puno viša od 125 kuna...

Ako se mijenjaju gumice balans štange nije puno 350 kuna ali ako su u pitanju stabilizatori (po cijeni bi reko) onda je puno , jer stručan majstor koji ima alat za ispresavanje/upresavanje kugli može to odraditi za pola sata

Link to comment
Share on other sites

U Sarajevu na Baščaršiji u Konzuma sam ja jednom bio i kupio za 4 ipo kune litru i pol Jamnice u plastici a kod nas je 6. Razlika između tih dvoje nije toliko drastična da sad plačemo. Ima masu trgovina u kojima se nađe i jeftinije i skuplje a s druge strane imamo marže,rabate i lopove. Sve ovisi kako se poklopi i kako oni procijene kome mogu uvaliti muda pod bubrege. Za ruke je ok cijena a pogotovo ako treba raditi optiku što je onda čak i premalo 350 kuna. I na kraju, malo povedi računa o naslovu jer iduća tema ide u smeće momentalno s takvim naslovom. NHF :dobroje:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.