Jump to content

kompresor klime megane sedan 2007


ivica38

Recommended Posts

Molio bih znalce da mi kažu koji kompresori klime odgovaraju za megane ph 2 2007 g 1.4 16v,koji kataloški brojevi,imam onaj problematični kompresor iz serije koji su mjenjali zbog prevelike zaštite zbog izgaranja,kompresor radi direktno spojen ali bilo kakav pad napona komp ga isključi i više neće do poništavanja greške,sada bih zamjenio drugi kompresor klime koji nije toliko osjetljiv,a da odgovara za mog megana.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Da pojednostavim pitanje,jer vidim da nitko neodgovara, primjer može li se kompresor klime iz megana 1.9 dci 2004 staviti u megan 2007 1.4 benzin,da radi,i koja su godišta kompatibilna sa meganom 2007 1.4 16V.

Link to comment
Share on other sites

Sam kompresor je isti, razlika je samo u remenici i polozaju iste, ako se moze ista skinuti sa kompresora i prebaciti tvoja onda pase ako ne ne, mi remenicu sa kompresora od 1.5 nismo uspjeli skinuti dok se ova sa 1.9 skida bez problema

Link to comment
Share on other sites

Za sada sam rješio,klima radi,znači kompresor ispravan,ali da se pripremim ako opet stane,jer vele da je ta god 2006-2007 loša što se tiče klime.Koliko sam dao love svim stručnjacima koji su čačkali po klimi i punili plin mogao sam kupiti novi kompresor klime,jer ovaj je softwerski preosjetljiv koliko sam skužio iz pročitanih postova tu na forumu,dado hvala za info.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.