Jump to content

P: Renault Laguna III dci 175 4control


DU-roller

Recommended Posts

Prodaje se moja Laguna, fotke od kupnje na ovamo u Multimediji, a više detalja na Njuškalu: http://www.njuskalo.hr/auti/renault-laguna-2.0-dci-175-4control-oglas-16251095

Ukratko, drugi vlasnik, auto iz Hrvatske, 70000 kilometara, uredno održavan u ovlaštenom servisu, dva izvrsna seta guma, većinu kilometara natukao na ravnom između Dubrovnika i Mostara ostvarujući deklariranu potrošnju od oko 5,5 litara na otvorenom, inače u realnijim okolnostima gdje ograničenja nisu 40-60 troši od 7 do 10 litara ovisno o uvjetima.

Sutra je vozim u Zagreb, uskoro je u planu zamjena za drugi automobil u auto kući pa je opcija ponude relativno kratka - do dva tjedna u ovom stintu. Ponude startaju od 15000 €, ali ljudi smo, dogovoriti ćemo se.

Kontakt pm ili broj iz oglasa.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.