Jump to content

laguna 1 gasi se


candalini

Recommended Posts

Zena jutros išla nešto obavit i nakon deset minuta sjeda u lagunu ,laguna vergla ali neće da upali tek nakon četvrtog puta sastavi,isto tako kaže da je išla krenit u rikverc i laguna se ugasi i opet par puta verglanja tek je onda sastavila,SAD moguli ja nešto provjeriti prije nego ga odveden mestru.

Link to comment
Share on other sites

81cc6c0271386cb65ef58812c4aa140d.jpg

777498951df87eb0336047e032b3b4f9.jpg

Ovako to otprilike izgleda. Na spoju mjenjača i motora.

Ocisti dio koji ide prema zamašnjaku i na zamašnjaku nađi dio veličine cca 15x15mm sa kojeg senzor čita. Zamašnjak sa finim brusnim papirom i krpom, a senzor samo sa mekom krpom i alkoholom ili nekim čistačem.

Kad skineš senzor onda otpusti ručnu, ubaci u 2 brzinu i cm po cm pomiči auto dok ne nađeš tu pločicu koju treba očistiti.

Čišćenjam samog senzora moze biti bolje ali ne za dugo.

Link to comment
Share on other sites

Tesko ce ga u drugoj gurati ako nije na steroidima. U cetvtroj bi jos i mogao

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Samo da javim što je bilo,prominija sam drugi ključ i auto nema više gore opisane simptome,sigurno kod zeza u prvom ključu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.