Pablo 0 Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 (edited) Prvo bi izrazio nezadovoljstvo što Modus nije kategorija za sebe na forumu. Ipak mislim da nije zastupljen u tako malom broju da nije zaslužio svoju kategoriju. Moram se požaliti na problem s kojim se nisam do sada sreo s niti jednim od automobila koji su bili u mom vlasništvu. Nedavno sam kupio Modus. Gledali smo ga u iznimno lošim vremenskim prilikama i odmah primjetili da se kvake na stražnjim vratima ne vraćaju najbolje u početni položaj. Pripisali smo to iznimno hladnom vremenu. Danas se nažalost dogodilo da mi je kvaka ostala u ruci! Vrata se nisu dala otvoriti, ali ja nisam primjenio nenormalno veliku silu. Stoga me i čudi da je kvaka ostala u mojoj ruci. Ne čini mi se da se nešto slomilo, ali kad ju vraćam natrag ne želi se učvrstiti. Pretpostavljam da mi ne gine skidanje tapecirunga da vidim u čemu je problem. Da li je netko imao sličnih problema i kako ih je rješio? Edit: Danas saznajem da vanjska kvaka u boji u ovlaštenom servisu košta 450 kn!!! Da ne bi bilo zabune u cijeni nisu vrata. Gledam komad plastike i mislim kako ne bi smio koštati nikako više od 150 kn. Nema logike. Edited January 13, 2016 by Pablo Link to post Share on other sites
zmajo 87 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Imao sam takav problem na vozačevim vratima. Stvar mi je riješio majstor iz renolovog servisa u fušu za 0 kuna, prilikom zamjene ulja. Znači nađi iskusnog renolovog majstora. Link to post Share on other sites
Pablo 0 Posted February 18, 2016 Author Share Posted February 18, 2016 Sređeno je to.Nije baš bilo nula kuna već 150 rad i rabljeni dio još toliko. Link to post Share on other sites
Recommended Posts