Jump to content

Modus- problemi s kvakama


Pablo

Recommended Posts

Prvo bi izrazio nezadovoljstvo što Modus nije kategorija za sebe na forumu. Ipak mislim da nije zastupljen u tako malom broju da nije zaslužio svoju kategoriju.

Moram se požaliti na problem s kojim se nisam do sada sreo s niti jednim od automobila koji su bili u mom vlasništvu.

Nedavno sam kupio Modus. Gledali smo ga u iznimno lošim vremenskim prilikama i odmah primjetili da se kvake na stražnjim vratima ne vraćaju najbolje u početni položaj.

Pripisali smo to iznimno hladnom vremenu.

Danas se nažalost dogodilo da mi je kvaka ostala u ruci! Vrata se nisu dala otvoriti, ali ja nisam primjenio nenormalno veliku silu. Stoga me i čudi da je kvaka ostala u mojoj ruci.

Ne čini mi se da se nešto slomilo, ali kad ju vraćam natrag ne želi se učvrstiti. Pretpostavljam da mi ne gine skidanje tapecirunga da vidim u čemu je problem.

Da li je netko imao sličnih problema i kako ih je rješio?

 

Edit: Danas saznajem da vanjska kvaka u boji u ovlaštenom servisu košta 450 kn!!! Da ne bi bilo zabune u cijeni nisu vrata. Gledam komad plastike i mislim kako ne bi smio koštati nikako više od 150 kn. Nema logike.

 

Edited by Pablo
Link to comment
Share on other sites

  • mata73 featured and unfeatured this topic
  • 1 month later...

Imao sam takav problem na vozačevim vratima. Stvar mi je riješio majstor iz renolovog servisa u fušu za 0 kuna, prilikom zamjene ulja. Znači nađi iskusnog renolovog majstora.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.