Jump to content

P: Stan u Zagrebu


zeko

Recommended Posts

Prodajem  stan u Zagrebu u ulici Vrhovec. Stan je laganog hoda 15min do ilici gdje se odma nalazi tramvajska stanica.  Vidi se sve na google mapsu. Stan ima nove instalacije od struje i centralnog grijanja. Sve je prvoklasno uredeno u sitne detalje.  Pvc su prozori njemacke firme s 5 komora 1.1W/m2K, kuhinja je radena po mjeri u firmi aspecto u slovenskoj ulici, termofasada 15cm stiropor i 50cm mineralne vune u krovu koji je novi. Kupaona je isto vrhunski opremljena koja je od 9m2 imate garazu 20m2 plus parking za jos jedan auto ispred.  

Cijena fix ispod koje nemogu 72.000eura s garazom i svime je za clanove foruma.  Iako postoji jos mogucnost dogovora u vezi cijene al to stvarno ozbiljnim kupcem. 

Uz stan poklanjam aparate nove i vesmasinu samsung placenu 5000kn s garancijom i racunom. Imam jos i frizider Liebherr i stol stolice sve novo nekoristeno.

U stanu niko nije zivio,uvedena je telefonska linija.  stan se moze pogledat bilo kada. Stan sam radio za sebe al zbog nekih okolnosti privatnih ga moram prodat. Tak da molim sam ozbiljne kupce. Znam da je kriza i sve i mogu maksimalno izac u susret ozbiljnom kupcu. U najam ga nemogu dat iz straha da ga neko ne unisti. 

Vrata garazna su Horman.  E da u podu je 10cm stirodur  XPS i onda je armirana betonska deka.  

Ovo sam piso s moba za sav info dodatne slike watssup i pm na forumu.

Evi broj moj; 091 3569 345

 

http://www.njuskalo.hr/nekretnine/stan-zagreb-vrhovec-71-a-60.8-m2-oglas-16418896

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sorry ali nisi napisao prilicno nezanemarivu stvar : radi se o potkrovlju u obiteljskoj kući.Stan ima jednu odvojenu sobu, spavacu , i jednu dnevnu.Hardly dvosobni stan, 2.5sobni ???

Potkovlje, spusteno, obiteljska kuća i stan u njoj.

Link to comment
Share on other sites

2soban stan je stan koji ima velki dnevni boravak i odvojeno spavacu sobu kupsonu i blagavonu.

2.5 soban znaci da nema 2 spavace al da ima neku manju prostoriju supu il spajzu.

3s stan je stan kojima ima sve to samo 2spavace sobe.

4s stan je stan koji ima 3 spavace sobe.

Ja sam u ovaj stan ulozio puno love i garantiram da je kvalitetan dobra izolacija i ima garazu parking jos i supu za drzanje zimnice alata il ko kaj oce. Stan ima svoj vrt koji je jednim dijelom natkriven i moze se tam napravit rostilj i dijeca se mogu mirno igrat jel su prakticki u dvoristu. Ak nisi kupac molim te u ovo danasnje vrijeme da me nezamaras glupostima. Stan ima energetski certifikat sve uredne papire i projektanta koji je sve radio dok se preuredivo. 

Edited by zeko
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.