Vjeko1977 0 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Slabo mi svijetle farovi imam xenon farove pa me zanima cijena novih žarulja da li se isplati kupit rabljena Link to post Share on other sites
backpacker 8 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Slabo mi svijetle farovi imam xenon farove pa me zanima cijena novih žarulja da li se isplati kupit rabljena Naravno da se ne isplati uzimati polovna. Kvalitetnije nove jesu malo skuplje,ali su i dugotrajnije... Link to post Share on other sites
mata73 9807 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Molim ubuduće primjereniji naslov da se zna o čemu se radi. Xenon rabljena žarulja je kao da kupiš rabljeno motorno ulje. Ako je ampulica(kuglica) bijela ili siva žarulja je za promjenu. Pogledaj da nije leća zamućena kao što je bila kod mene. Link to post Share on other sites
MilosB 1989 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Slabo mi svijetle farovi imam xenon farove pa me zanima cijena novih žarulja da li se isplati kupit rabljena Nove original kod croxenona na njuskalu d2s su 400kn to je brutalno dobra cijena. Polovnu jedino kad bi nasao nekog od ovih -oprostite me na izrazu- seljaka koji na novim autima vade tvornicku i stavljaju kinesku od 10oooK D1s su malo skuplje al svakako ti je bolje novu nego polovnu. Link to post Share on other sites
MilosB 1989 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 A da. I vjerojatno tk svijetle slabo zbog neceg drugog a ne jer se zarulja "umorila" Tipa zamuceni farovi Zamucene lece I izgoren dio reflektirajucg dijela u leci. Link to post Share on other sites
Recommended Posts