Jump to content

grandtour ESP


mamba

Recommended Posts

Pozdrav forumaši,evo ja sam opet nakon dugo vremena vlasnik jednog renaulta,auto je megane 2 grandtour 1.9dci 2006g.

Još sam uvijek u istraživanju i upoznavanju auta pa me zanima jedna sitnica,kako mogu znati dal taj auto ima il nema ESP?

Link to comment
Share on other sites

ako imaš dugme za isključivanje ESP-a onda ga imaš, inače nemaš

Link to comment
Share on other sites

kod tipke za aktivaciju tempomata ili limitatora,visine farova i pozadinskog osvjetljenja na instrument ploči

Link to comment
Share on other sites

Ok,budem sutra pogledao.Ja sam mislio da auto nema esp al danas mi se dogodila jedna ćudna stvar pa me zbunilo.Znači iskopčao sam akumulator na autu i kad sam ga vratio natrag svjetlila mi je lampica(mali žuti trokut s autom u sredini),pogledam i vidim da je to kao lampica za esp i na ekranu mi je pisalo ESP deactivated al se nakon nekog vremena ugasila.:nezna:

Link to comment
Share on other sites

Vjerojatno imas Esp...ali ako te bas zanima, malo ga "isprovociraj" u nekom zavoju na zaglađenom aafaltu...cimni ga volanom i pusti gas. To bi trebalo karavanče natjerati da malo premjesti guzu - ako osjetis nekakvu reakciju auta kao kad se aktivira abs onda imas...ako ne onda nemas i to je to.

Link to comment
Share on other sites

ako si iskopčao aku,normalno je da ti se to pojavilo,nestane nakon par metara...valjda dok ponovo dobije informacije sa senzora abs-a

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.