Jump to content

R5 Five - mehaničar ZG


Korvin

Recommended Posts

Pozdrav!

Imam R5 Five, 1996. Nakupilo mi se par problemčića koji postaju sve ozbiljniji - negdje mi je zbušen ispušni sustav, kočnice jako kašlju i grebu, malo struja zeza, otkopčao mi se prednji blatobran i ne uspijevam ga vratit nazad pa mi zijeva rupa, i tako to. Zna netko možda gdje u Zagrebu mogu servisirati R5 za sve to? 

Hvala unaprijed.

 

Link to comment
Share on other sites

Sad ce zvucati malo cudno,ali ima jedan voditelj prodaje rabljenih vozila u AC Roca i veliki je ljubitelj petica,ima puno rezervnih rabljenih dijelova i dovoljno znanja da ti to rijesi jer rijeko se tko od mehanicara zeli pozabaviti s tim auticima.

Mozda ce te cak primiti i u ovlastenom da ti to napravi popodne,a ako ti to ne odgovara,ima jedan mehanicar u N.Zagrebu koji je prije imao R5 GT turbo,pa ces se preko telefona dogovoriti za termin i cijenu.

A i nisi definirao gdje ti je najblize i gdje bi ti odgovaralo,mislim na koji dio Zagreba pa cemo probati predloziti nesto!

Link to comment
Share on other sites

Puno hvala na brzoj informaciji. Rocu vidim s balkona, živim na Vrbiku uz autoput. Kako da kontaktiram gospodina?

Edited by Korvin
Link to comment
Share on other sites

Alen Skopljak

Voditelj prodaje rabljenih vozila

099 6681 056 mozes i preko whatsup

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.