Jump to content

OBD čitač


Managarium

Recommended Posts

Pozdrav

Želio bih na svojem Scenicu preko OBD-a provjeriti jel je sve OK. Prijatelj mi ima OBD2 koji spoji preko blooetootha na android aplikaciju i na njegovoj Mazdi MX-5 iz 2004. mu očitava, ali na Cliu 1.2 (2002.) i na mom Scenicu 1.9 dCi (2001.) ne očitava. Pronašao sam na netu da za benzince Scenice od 2002. treba skener ISO 9414, a on tek radi na dizelašima od 2004. godišta. Jel možda netko od vas ima iskustva koji skener da koristim s obzirom na to da nisam baš povjerljiv prema mehaničarima, pa bi mi to uveliko pomoglo.

Hvala

Link to comment
Share on other sites

s tim jeftinim obd scanerima i onako neces nista moci, mozda iscitati jednu dvije greske.. ni blizu kolko mozes s pravom dijagnostikom..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Također bih volio spojiti auto na dijagnostiku i provjeriti da li je sve uredu. Ima li netko u Zagrebu tko mi može pomoći? Hvala

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.