Jump to content

Anlaser


dajmirenault

Recommended Posts

Sada kako je zahladilo auto mi teze pali, muci se kod verglanja prije nego sastavi. Po ljeti pali normalno. Majstor mi je rekao da je to anlaser. 

Gdje bi u Zagrebu mogao nac nekog majstora da to pogleda da li je komplet za zamjenu ili mozda samo treba lagani servis? Koliko me uopce to veselje moze kostat? Renault Megane 2, 1.5 dci, 60 kw

Link to comment
Share on other sites

Nevjerujem da je komplet za zamjenu. Racunaj od 500kn nadalje ovisno o kvaru jer vjv je automat ili cetkice. I provjeri pad napona pri alnasovanju, da nebi slucajno bilo do akomulatora.

Edited by kristijan1710
Link to comment
Share on other sites

Akumulator je godinu dana star a prvo sam mijenjao njega ali s tim nisam rjesio problem. Gdje bi u Zg mogao naci dobrog majstora?

Link to comment
Share on other sites

ja isto idem u utorak, srijedu na provjeru anlasera. Na ovim hladnoćama nekako se čudno čuje dok vrti. Nakon toliko vremena normalno je da se uprlja i mast da se stvrdne. Dobro čišćenje i podmazivanje neće mu štetiti.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.