Jump to content

Renault Megane Grandtour problem ventilacije


Igor1986

Recommended Posts

Pozdrav dečki.

Evo ako se kome još dogodi ovakav kvar...naručio sam iz Siluxa modul za svaki slučaj da ne rastavim sve i da na kraju nemam taj dio a sumnjam na njega. Naručio sam i mislim bilo je nekih 230kn s poštarinom, naručio sam u srijedu-četvrtak i stiglo mi je u ponedjeljak tako da sve je ok što se njih tiče.

A što se samog popravka tiče tko ima takav problem pogledajte video https://www.youtube.com/watch?v=3KpGSgni8B0  i na 1:37 se vidi konektor koji je bio problem. Zavukao sam se ispod volana i do tamo ima pristup jedva do ventilatora za kabinu znači nije baš kao u videu, lik je englez pa ima papučice s druge strane a pošto su meni na lijevoj strani ne bi mogao izvuči cijeli ventilator tako van ali dobro je što se sam konektor može odvojiti i malo sam pošmirglao konektore malo ih pritisnuo i sve radi bez greške.

Sada imam modul ali nema veze neka stoji za nedaj Bože ako ode XD
Tako da ako ima netko taj problem da mu uopče ne radi ventilacija tj. ne puše u kabinu bez obzira na stupanj koji stavi neka pogleda prvo te konektore koliko sam vidio po netu znaju često biti problem jer to nisu neki jaki konektori ali super stvar je što ne košta ništa a da sam odvezao negdje u servis pitanje kako bi prošao XD
Hvala svima na pomoči ;)

Lp,

Igor

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.