Jump to content

Check door lock problem


Luka12345

Recommended Posts

bok, na megane 2 imam jedan problem. kad imam namjeru zaključati zadnja vrata tj. da se nemogu otvoriti iznutra jer mi mali dok sjedi u sjedalici stalno hvata za  kvaku, prilikom pritiska tipke za uljučivanje vrata se zaključaju, ali na instrument tabli se upali narančasti ključić i poruka na displayu ¨check dook lock¨. to se u zadnje vrijeme dešava često pa samo od sebe prestane, kao da je neki kontakt negdi slab jer ona mala crvena lampica na tipki malo svijetli male ne. ako je tko imao takav problem molio bi za pomoć

prekidač.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ta poruka na displayu je informacija da se izgasila lampica na tipkialu. Kad ti se upali lampica na tipkalu nestane ti i ta poruka.

Problem je u kontaktu unutar tipkala. Ne znam da li se može tipkalo rastaviti i očistiti kontakt. Uglavnom kontakt ne naliježe dobro i komp izgubi info.

Kad ti se upali ova poruka samo izgasi pa upali child lock i poruka će ti nestati.

Ako ga ne uspiješ rastaviti probaj naći neko polovno pa zamjeni.

Link to comment
Share on other sites

vidi u čipoteci, imaju nekoliko vrsta. ako si baš picajzla uzmeš dva jedan za čišćenje drugi za konzerviranje kontakta. Inače ja uzeo neki Valvoline u tokića, OK je

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.