Jump to content

Problem sa paljenjem i kretanjem


miha-m

Recommended Posts

Imam mkI iz 1991. godine sa motorom 1.2 energy, 44Kw.  Imam problem sa hladnim paljenjem. Podignem čok, upali od prve, drži više okretaje i nakon par sekundi se ugasi. A da bi ga održao upaljenim, čim osjetim da bi se ugasio moram ga malo pumpati (turirati) i držati mu više oretaje kojih par minuta. A kada pokušam krenuti odmah se ugasi, bez obzira bio pdignuti čok ili ne. A ako se ne ugasi onda vuče jako slabo i trokira, cuka dok se ne ugrije. Zna li netko u čemu bi bio problem.

Link to comment
Share on other sites

Svjecice, karburator..

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Svječice su nove, karburator očišćen i promjenjeni svi dihtunzi i membrane. Jedino što ne mogu nigdje pronaći mehaničara koji se razumije u karburatore da to sve poštela. Svi danas imju dijagnostiku i nitko se više ne razumije u karburatore.

Da li netko zna za kakvog mehaničara koji se razumije u karburatore?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.