Jump to content

D: dajem/poklanjam nosac motora ispravan


josipp

Recommended Posts

Clio 2 ph1 i ph2, odlican nije puknut ni unisten, jednostavno mi je premekan nabavio sa bolji pa ko ima razvaljen do kraja eto ja svoj ispravan poklanjam. Na mom autu bio 3 mjeseca.   Dođi vidi nosi...

IMG_20170330_163311_zpszcu5ptcf.jpg

IMG_20170330_163315_zpsyzity9iw.jpg

Link to comment
Share on other sites

Što si stavio da nije tako mekan?

Imam isti takav na cliu dci i problem da jako šeta motor.

Link to comment
Share on other sites

Stavio sam ovakav, nisam siguran od kojeg je tocno modela ali kolko sam gledao po netu pase na skoro sve motore u cliu ph1 i 2 i dizele i benzince. Razlika je osjetna.

IMG_20170330_125912_zpsbc2aznjl.jpg

Link to comment
Share on other sites

Uzeo sam originalni upornik getribe za 220kn koji izgleda ovako kao tvoj samo s boljom završnom obradom. Već 7god drži. Onaj koji je bio na autu iz tvornice je otišao nakon 4god s tim da sam drugi vlasnik pa ne znam koji faktor mu je presudio.

Link to comment
Share on other sites

@josip

Imaš broj od tog swaga?

Kako ti se ponaša, vibracije, trzanje, šetanje motora?

@medo

Ovaj prvi tanki ili drugi?

Link to comment
Share on other sites

@Alen  Zaviri u moju temu u podforumu Naša vozila. Uglavnom vibracija nema nikakvih jer je ipak selen nutra nije kruti nosac ali setanje motora je minimalno, ni priblizno ne šeće kao sa onim cetvrtastim nosacem. Stvarno preporod posle onog orginalnog.

IMG_20170330_125902_zps0kuomjgf.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kolko si platio Swag?
Prema kataloškom broju piše da ovaj okrugli Swag ide na Twingo II benzince sa D4F i D7F motorima te Clio II i Kangoo dci motore.

Majstor mi je rekao da je "malo" napukla guma na ovom uporniku ali da po njemu to nije još nužno za zamjenu?!
Osjećam vibracije na suvozačkoj strani, ponekad čak čujem kako staklo otraga vibrira, sjednem na stražnju klupu iza suvozača i osjetim vibracije pod nogama.
Jel moguće da je to posljedica ovog upornika ili mi je možda otišao i još neki drugi nosač? Majstor je isprobava sa polugom onaj gornji desni i veli da je taj u redu.

Edited by Ico_Zg
Link to comment
Share on other sites

Moguće, i ja sam imao vibracije sa starim puknutim prije ovoga kojeg poklanjam i motor je nenormalno skakao prilikom kretanja s mjesta ( kao da je lamela grbava al nije ) zato sam kupio novi, bolje je bilo ali ipak postoji još bolje od boljeg :) .. Ako si iz zga evo ti moj stari pa probaj to bar nije teško zamjenit i vidi hoće li biti razlike. Ako ti je u redu vozi se tak ako nije kupi ovakav sa okruglim selenom. Ja sam ga platio 130kn, tu na forumu preko jednog člana.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.