Jump to content

Clio 1 letva volana


plase555

Recommended Posts

Pozdrav,
 imam jedno pitanje ako mi netko moze pomoci. Kupujem Clia ili 5-icu i bio sam probati jednog Clia. Inace je u odlicnom stanju, jedino sto je letva volana losa i potrebno ju je promjeniti. Kad sam probao voziti auto skuzio sam da volan jako vraca. Znaci nije da ga nesto koci, nego recimo ako bih ga pustio jako brzo bi ga povuklo da auto ide ravno. Clio je 91. god. i nema servo i znam da ne moze biti skroz lagan. Danas san probao i 5-icu i volan ni priblizno nije toliko "tezak". Je li to tako zbog letve volana ili neceg drugog? Bio bih vam zahvalan ako netko ima neku ideju.

Link to comment
Share on other sites

imao sam clia 1icu 190000km i volan je tezak :D
nebi trebao vracat volan tako kako opisujes, da ga jako povuce, mozda malo brze nego kod elektricnih serva ali nista sto bi ti trebalo bit cudno.. jel letva volana ima puno lufta?

mislim da ti je najbolje nazvat jedan od ducana auto kreso ili tokic i pitat kolko kosta nova letva, to rjesis telefonski u 5 min i pametiniji si s odlukom. ako bude clio, napisi koji motor, ja ti mogu poklonit prednju desnu poluosovinu, nova novcata ako ti ikad bude trebala, moram jos samo provjerit da li je u garazi :tup:

Link to comment
Share on other sites

Tako je. Odi prvo na optiku negdje i ako sta ne valja oko letve oni ce ti rec jer vecina nece dirati optiku ako nesto trazi izmjenu

Link to comment
Share on other sites

Hvala svima na savjetima. Sutra idem po njega. Radi se o 1.2 Energy motoru, karburator. Nadam se da ce me dobro sluziti nakon sto napravim to sto treba.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.