Jump to content

Elektronski pokazivac razine ulja


ivan-os

Recommended Posts

Pozdrav, laguma 1.6 99.god. Draga je negdje uspjela zakacit karter i probit ga. Kaze majstor nije strasno, zavarit cemo i ne trebas drugi kupovat.

E sad nakon toga mi me radi pokazivac razine ulja na tabli. Odnosno prvo je pokazivao da ulja nema iako je na maksimumu. Sad nista ne pokazuje, dam kontakt i odmah samo kilometrazu pokaze, preskoci ovo s uljem.

 

Jel mogu sta sam pogledat? Ne da mi se cekat ponedjeljak...ima neki senzor negdje koji se mozda otpojio?

Link to comment
Share on other sites

Mislim da si na dobrom tragu. Pogledaj malo pa mozda vidis konektor koji nigdje ne ide.

Link to comment
Share on other sites

Pogledaj sa prednje strane motora, tamo ispod one posude koja se zove... recimo, skupljač uljnih para, tako nekako. Ispod nje bi ti trebao biti konektor, izvadi ga i pošpricaj kontakt sprejom, i probaj nadomjestiti gumu oko tog konektora, možda je ona probila, naišla vlaga i eto njesra. A ak ti je draga sve sj****a, mislim da ti cijeli taj novi senzor ne prelazi nekih 200-ak kuna, ako se sjećam dobro, imaju i InterCarsu. Naravno, dragoj reci da košta 500 kuna pa na račun toga... znaš već ;)

p.s. jbg, tek sad vidim da je 1.6 benzin. Dakle, ovo što sam ti govorio je za 1.9 čađaru :D  al ono, probaj ;)

Edited by filipbabok
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.