Jump to content

Ugradnja tempomata bez dodatnih prekidača?


Mahatma Gadhni

Recommended Posts

Pozdrav!

Htio bih ugraditi tempomat u Megane Grandtour 1,6 16v iz 2007., pa istražujem načine. Nažalost, nigdje nisam naišao na podatak može li se tempomat ugraditi bez dodatnih kontrola za povećanje i smanjivanje brzine, tj. može li se tempomat koristiti samo putem onog prekidača kod regulacije snopa svjetala?

Unaprijed hvala! :)

Link to comment
Share on other sites

Mislim da se nemože ugraditi jer sa onim prekidačima reguliraš i upravljaš radom tempomata.

 

Ali nemoraš imati orignialne prekidače na volanu, mogu se iskemijati nekakvi drugi prekidači koje staviš negdje sastrane.

Naprimjer

tempomat.thumb.jpg.9d7c06b7486668dd63518

tempomat2.thumb.jpg.62c1b035034685cdab26

 

Ovo je za lagunu2, ali na isti načćin možeš i na meganu negdje staviti

 

Link to comment
Share on other sites

Prekidac kuois polovni komplet za 100-150kn... volan tj airbag nađes orginal polovni sa tipkama za 350-500kn ili mjenjas sa nekim..ja sam dao recimo obican zracni i 200kn za zracni sa tipkama...a obruč mislim da ima rupe za saraffe ua tipke...ph1 ima..nek neko ispravi me ako ph2 nema

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.