Jump to content

zamjena žarulja na kontrolama ventilatora/usmjerivača zraka


vlovrec

Recommended Posts

Danas sam pokušao zamijeniti dotične žarulje, ali sam nakon određenog trenutka odustao. Prema dosadašnjem iskustvu  žarulje su pretpostavljam ispod crne zaštitne plastike, a koju da bi skinuo moram skinuti sva 3 gumba. Ali lijevi i desni idu, a onaj u sredini ne (unutar njega je prekidač za paljenje klime)

Gledam Dialogys, nisam našao upute kako zamijeniti te žarulje, samo kako skinuti cijeli sklop, a to uključuje još i radio i neke stvari ispod armature. I jel netko otkapčao radio? DIalogys veli da ga prije odpajanja treba spojiti na komp i postaviti u service mode? A ako se nebude u međuvremenu palio ni auto ni radio? Bude on pohvatao kakve greške? Ili da za svaki slučaj odpojim  i accu? 

I da, kako se odpoji radilo? Tj di je zakačka koja drži kabel? U koju god stranu sam vukao nije išlo, doduše nisam ni mogao jako poteći jer je jako malo mjesta

vent1.jpg

vent2.jpg

Link to comment
Share on other sites

mislim da ti nema veze skidanje gumbova. Moraš otpozadi otkačiti struju i sajle koje vuku klapne

Link to comment
Share on other sites

mislim da ti nema veze skidanje gumbova. Moraš otpozadi otkačiti struju i sajle koje vuku klapne

Istina, mislio sam da je ko na meg2, da se ta crna plastika ispod gumba skine, ali ne u pravu si, od iza se skinu te lampice. NAvodno se može i bez skidanja sajli.

Samo se iskosi i određenim alatom se izvade van. Našao na drugom forumu tutorial, nisam siguran dal ga smijem ovdje objaviti...?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.