Jump to content

Tko to tamo Pjeva


Matija_vz

Recommended Posts

eto video govori 1000 riječi

kada auto stoji neko vrijeme duže od 4-5 sati kad ga upalim čuje se to cviljenje ali samo kad je stisnuti kuplung, kad ga pustim tišina i sve radi sasvim normalno. Koliko put da stisnem papučicu se čuje sve dok ne krenem, mogu se pomaknuti dva metra i ponovo stisnuti papučicu i onda bude ok i ništa se ne čuje.

video-1498809309(1).mp4

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Izgleda da ti nesto cvili u motornom prostoru. Da mozda odes do nekog mehanicara da pogleda?

Link to comment
Share on other sites

bio sam i ne kod jednog, ovaj kod kojeg već godinama slažemo aute veli da je potisni malo propjeval i da je lamela dobra i nek ništa ne diram tako dugo dok bude pjeval cijelo vrijeme. Jer kak sam i gore napisal dok krećem sve super i napravim ni 2m i opet se stisne kuplung i ne čuje se više. To se čuje kad auto stoji duže od 4-5 sati. I samo kad je stisnut kuplung. Kad ga pustim tišina.

Drugi mehanićari su bili podjeljeni, razletel se potisni ležaj, Brendix radi probleme, treba mjenajti getribu, Lamelu, korpu i potisni....

U ovlaštenom bi mjenjali sinkrone i potisni.

Uglavnom sve je ok po pitanju vožnje ljepo šalta doduše malo je tvrđi nego na primjerici Loganu.

Edited by Matija_vz
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.