Jump to content

K: Clio 2 prednji farovi


Hrc555

Recommended Posts

Kupujem prednje farove za Clia 2 ali bez leća. Srušio me na tehničkom zbog toga što ti farovi s lećama svjetle lošije nego pozicije.

Link to comment
Share on other sites

Gdje da ih nađem u Zg i okolici? Probao sam ih čistiti i napravio pimpek posao. Ne ide to van.

 

Mogu i farovi s lećama ako će svijetliti kako treba tj. da ne moram misliti hoću li se voziti po mraku i hoće li me zaustaviti policija.

Edited by Hrc555
Link to comment
Share on other sites

Gledao sam malo po netu i ispada da bi s tim lećama opet morao imati nekakvu vezu u obliku 100 kuna na tehničkom da bi me pustio a to želim izbjeći.  Osim toga, vjerojatno bi me ta priča ispala puno više nego novi far. :nezna:

Na linku ima far po 200 kuna komad. Jesi imao iskustva s tom trgovinom?

Ili na ovom linku po 300 kuna ali su u Osijeku. 

Polovne ne želim jer mogu biti isti kao i svi drugi tj. nikakvi.

Link to comment
Share on other sites

Da ti uštedim para dok nije kasno, svaki taj zamjenski far sa lečom koji kupiš novi u dučanu pitaj jel možeš samo stavit žarulje nutra i vidjet kak svijetli ak ne valja vrati ga. Ja sam se zeznuo 3x kaj nisam tak napravio i zato imam već treći zamjenski desni far koji opet svjetli kak netreba. Svijetli on dovoljno jako i ali ne tuče di treba i neda se uskladit dugo i kratko sa štelanjem. Prošli nije imao pravilan snop od kratkog i svjetlio je po nebu umjesto po cesti, još jedan prijenjega se rastopio i popucale kopčice kaj drže sijalicu a ni sad ovaj treći nije neko cvijeće. Inaće imaš ih u tokiću, auto kreši, Advanti, Lageros u VG i ima sigurno još hrpa dučana po zg za koje ni neznam tak da nemoraš tražit na drugom kraju Hrvatske ;) 

Link to comment
Share on other sites

Hvala na savjetu. :yeah:

Nego, bi li onda bila bolja opcija kupiti one obične farove pa nekako prebaciti žarulje s HB3 na H1 ili koje već jesu? Obični farovi u Sloveniji su na otpadu 20 €. Ili postoji nekakav kabel koji bi se samo uštekao na postojeći HB3 da se prebaci konektor na H1 ili koja je već na tom starom faru?

Anđelko nudi DEPO far za 360 kuna. Oni bi trebali biti OK. Ili?

Link to comment
Share on other sites

A ono, ovisi kak naletiš. ja sad imam oba fara marke DEPO, ljevi svijetli super kao i original, desni ima pravilne snopove ali dugo svjetli na svoju stranu kratko na svoju, morat ću ga otvorit da vidim zakaj tak felšaju.

Link to comment
Share on other sites

Ja radim puno kilometara godišnje pa ako će izdržati 5 godina to mi je super. Koliko vidim ti imaš Thaliu a oni imaju ista prednja svjetla tj. te s lećama. Koliko su stari tvoji farovi?

Link to comment
Share on other sites

Ili ovaj ima oba za 500 kuna ali mi smrdi da su zamagljeni iako kaže da svijetle normalno. 

Link to comment
Share on other sites

ljevi zamenski je star 3 godine i tek sad je počela vanjska plastika polako bljedit, desni je evo neki dan montiran i novi je. 5 godina budu izdržali sigurno

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.