Jump to content

K: Renault 4 GTL


Kasabian

Recommended Posts

Kako kaže naslov, kupujem Renault 4 GTL, što mlađi i što zdraviji. Tj., ne što zdraviji nego zdrav po kritičnim mjestima. Dakle da nije krpan, popravljan, limaren, rađen i svaki drugi pridjev koji opisuje ikakav limarski zahvat. Bilo bi lijepo da je bijeli. Nije mi najbitnije na svijetu da se sjaji i da nije nigdje malo potucan, ali kritična mjesta bi trebala biti zdrava. Ako već nema što mlađi, onda može i što stariji GTL, dakle oko 81. Ali GTL. Šarke ilitiga panti mogu biti vani i unutra. Ali pale me svjetla za rikverc, tako da je prednost 90.-91. Prednost Istra, Rijeka s okolicom ili Zagreb s okolicom, ali nije uvjet. Bijela boja također nije uvjet. Realna cijena je uvjet.

Link to comment
Share on other sites

Prekrasan je ovaj crveni, da imam viska 3000 ojro i da ga imam gdje drzati volio bih ga uzeti jer kada sam polozio vozacki 1995 stara mi je imala kao drugi auto (po gradu, vikendica) bas Renault 4 tako da sam ga se navozao nekoliko godina.

Mozda ce nekome smijesno zvucati, ali meni je bio gust voziti taj auto...onaj limeni zvuk motora, mjenjac, mekana sjedala i auto sa dušom...malo je takvih auta. :)

 

Link to comment
Share on other sites

Dule..... samo ću lagano "baciti" smješak na lice  :) 

ja te razumijem ;) 

Edited by petak
Link to comment
Share on other sites

Ovaj s Facebooka sam vidio, to je ipak previše za mene. A i ne volim preprodavače, a ovaj frajer sa svakom četvorkom ima isti tekst... pratim oglase više godina pa znam o kome se radi. Problem je kaj ne mogu naći auto u stanju u kakvom ga je on našao i platiti kolko ga je on platio...

Link to comment
Share on other sites

Onaj Splitski nisi uspija dogovoriti!

 

Link to comment
Share on other sites

Ne, nije mi se više javljao na telefon...

Link to comment
Share on other sites

Mislim da ti je ono bila prilika!

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.