Jump to content

Otvaranje prozora


davor11

Recommended Posts

Imam lagunu 3 2.0 dci zanima me dal mogu pomocu kartice otvoriti sve prozore znam da ih moru zatvoriti al me zanima dal se mogu otvoriti

Link to comment
Share on other sites

Mislim da sam vidio tu mogucnost na dijagnostici da se moze ukljuciti/iskljuciti.

Link to comment
Share on other sites

If the vehicle is equipped with a deadlocking function, this allows you to lock the opening elements and to prevent the doors from being unlocked using the interior handles (for example, by breaking the window and then trying to open the door from the inside).

 

ud7410_1_1.jpg
ud7410_1_2.jpg

To activate deadlocking

 

You can choose between two deadlocking activation modes:

- press button 2 twice in quick succession;

- or, press the button on the driver’s door handle 3 twice in quick succession.

 

The hazard warning lights flash five times to indicate locking.

 

To deactivate deadlocking

 

Unlock the vehicle using button 1 on the RENAULT card.

 

The hazard warning lights flash once to indicate that the doors have been unlocked.

Link to comment
Share on other sites

@direstraitsima sa zatvaranjem, hoću reći da je osnovna funkcija nemogućnost otvaranja auta iznutra kroz razbijeni prozor, a to što se usput zatvore svi prozori i krovni otvor samo je dodatni feature

Link to comment
Share on other sites

I to ne radi kod svih, tacnije retko kod kog modela radi. Zapravo, najvise zavisi od TL normi po kojima je auto napravljen, pa tako sigurno znam da ne radi za automobile namenjene italijanskom, francuskom i holandskom trzistu (mislim na deadlocking, tj zabravljivanje brava unutrasnjih).

Spustanje prozora na taj nacin ne radi ni na jednoj Laguni 3, kao ni na Meganeu 3. Zapravo, jos nisam naisao na Renault na kome to radi.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.