trigi 463 Posted February 24 Share Posted February 24 (edited) 59 minutes ago, robimarko said: To ima samo DE homologaciju i samo za određene modele vozila. Može se i kod nas napraviti homologaciju u cvh, samo za neka vozila kako sam ranije i naveo. https://www.cvh.hr/sluzbene-obavijesti/2020/iii09-broj-3610-012020/ Edited February 24 by trigi Link to post Share on other sites
robimarko 25 Posted February 24 Share Posted February 24 Da, za iste one koji imaju DE homologaciju.To bi bio mali atest od 300kn ili?Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Link to post Share on other sites
trigi 463 Posted February 24 Share Posted February 24 Ne znam, moj Megane nije na popisu pa nisam detaljno istraživao. Trebali bi znati u stp. Link to post Share on other sites
robimarko 25 Posted February 24 Share Posted February 24 Toliko me ne zanima jer Clia isto nema na popisu. Šteta jer bi baš volio imat LED-ice a para za tvorničke LED farove nemam. Link to post Share on other sites
Ruske 996 Posted February 24 Share Posted February 24 Ako zelis bacit novac i dalje imat zuta svjetla onda uzmi NB, ako ne, uzmi cool blue boost. Ja sam prezadovoljan njima. 4g rade, plavkasto lagano, jake dosta...Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Link to post Share on other sites
Gogy 41 Posted February 25 Share Posted February 25 (edited) 9 hours ago, Ruske said: Ako zelis bacit novac i dalje imat zuta svjetla onda uzmi NB, ako ne, uzmi cool blue boost. Ja sam prezadovoljan njima. 4g rade, plavkasto lagano, jake dosta... Sent from my SM-A515F using Tapatalk Koje imaš 55W ili 80W? I jesi li stavljao samo H7 ili i ostale H1 i W5W? I imaš neki savjet gdje u ZG ihmogu uzeti? Edited February 25 by Gogy Link to post Share on other sites
frenchkey 4206 Posted February 25 Share Posted February 25 80W ili 100W si odealan recept za izgoriti sjenilo u faru, a moguce i žice u istom koje su pretankePoslano sa mog koristećiTapatalk 4 Link to post Share on other sites
Ruske 996 Posted February 25 Share Posted February 25 Vozio 2g na cupri i 2.5g barem na laguni...nikakvi problemi80w varijantaBaci oko na ali express, ebay, croxenonSent from my SM-A515F using Tapatalk Link to post Share on other sites
BorisL 428 Posted Thursday at 21:08 Share Posted Thursday at 21:08 80w i bez ikakvih problema? A kaj s tehnickim? Prođu? Link to post Share on other sites
Ruske 996 Posted Friday at 06:12 Share Posted Friday at 06:12 Nikad nikakvih problema sa sjenilima, konektorima, tehnickim pregledom...Predivna bijela boja sa plavkastim tonom, nista pretjerano, dosta jake po noci i izdrzljive, barem meniTestirao sam svakakve kineske ledice, halogenke, sa ovima sam potpuno zadovoljan. Zao mi da nemam na mobu sliku odmah nakon poliranja farova, tad se najbolje vidjelo, ovdje je vec proslo god i pol od poliranja i zutilo se vratilo...ali vidi se da definitivno nisu zute zarulje kao nbl ili obicne od 30knSent from my SM-A515F using Tapatalk Link to post Share on other sites
Ninoo 202 Posted Friday at 08:02 Share Posted Friday at 08:02 (edited) 90% da bi te u Zgu za*bavali oko toga. Edited Friday at 08:03 by Ninoo Link to post Share on other sites
Ruske 996 Posted Friday at 08:32 Share Posted Friday at 08:32 Radi cega? Sta bi isli skidat i citat dal je 55 ili 80...Sent from my SM-A515F using Tapatalk Link to post Share on other sites
BorisL 428 Posted Friday at 11:00 Share Posted Friday at 11:00 2 hours ago, Ninoo said: 90% da bi te u Zgu za*bavali oko toga. Ma u Zg najvise i ima tih ilegala i nikad nisam cuo da su kog zezali radi toga... Ja osobno ne volim bit izvan granica dopustenog i rado bi kaznio svakog ko mi u susret dolazi za uzasnim xenonom i ledom koji mi sprica u oci! 1 Link to post Share on other sites
Ninoo 202 Posted Friday at 13:02 Share Posted Friday at 13:02 (edited) Pa ima ih u Zgu, ali pitanje di su obavili tehnicki. Ja znam hrpu ljudi kojima su prigovarali zbog drugih farova, odnosno zarulja..i trebaju jer se sve vise na cesti vidi svega. Edited Friday at 13:02 by Ninoo Link to post Share on other sites
Vuco 297 Posted Friday at 15:08 Share Posted Friday at 15:08 Još uvijek ima "200kn u pepeljari" ekipe i to im prolazi. Ja sam bio svjedokom takvog jednog razgovora. Kasnije me isti radnik zafrkavao da mi je naljepnica na filteru plina kriva, pa sam ga samo pogledao i pitao jel tako detaljan bio i uz onog čovjeka ranije kad mu pola toga nije na auto testirao ili pregledao ? Pa smo se gledali par sekundi zaljubljeno... 1 4 Link to post Share on other sites
direstraits 4631 Posted Friday at 20:47 Share Posted Friday at 20:47 I? Šta bi? Link to post Share on other sites
MB104 324 Posted Friday at 23:14 Share Posted Friday at 23:14 2 hours ago, direstraits said: I? Šta bi? Pa šta bi bilo, sigurno je otišao po novu naljepnicu i zajebavao se 3 dana oko toga. Eto ti ovi novi auti... nemaju pepeljaru... 2 1 Link to post Share on other sites
Ruske 996 Posted Saturday at 18:07 Share Posted Saturday at 18:07 Meni nikad u te 4+ god nitko nije blicao po mraku...evo iznenaden sam, ali bolja iskustva sa halogenkama nemamSent from my SM-A515F using Tapatalk Link to post Share on other sites
Vuco 297 Posted Saturday at 22:30 Share Posted Saturday at 22:30 23 hours ago, MB104 said: Pa šta bi bilo, sigurno je otišao po novu naljepnicu i zajebavao se 3 dana oko toga. Imam isprintanu naljepnicu na kojoj piše Atiker za ubuduće. Ne može me rušiti radi naljepnice na filteru. Da se razumijemo, od 5-6 stvari koje tamo njemu pišu u "sustavu", jedna je točna. Atest je napravljen kriminalno loše, bez da je itko doista gledao što se nalazi u autu. Nije tema, ali kod nas se prema plinu ponašaju svi kao maćeha... 1 Link to post Share on other sites
Vladek 617 Posted Sunday at 08:28 Share Posted Sunday at 08:28 9 hours ago, Vuco said: Nije tema, ali kod nas se prema plinu ponašaju svi kao maćeha... Link to post Share on other sites
macak 414 Posted Sunday at 10:57 Share Posted Sunday at 10:57 (edited) 12 hours ago, Vuco said: Imam isprintanu naljepnicu na kojoj piše Atiker za ubuduće. Ne može me rušiti radi naljepnice na filteru. Da se razumijemo, od 5-6 stvari koje tamo njemu pišu u "sustavu", jedna je točna. Atest je napravljen kriminalno loše, bez da je itko doista gledao što se nalazi u autu. Nije tema, ali kod nas se prema plinu ponašaju svi kao maćeha... Broj i naziv filtera se provjerava samo za atest to mora biti tocno.. A kasnije filter plina moze bit bilo koji samo je bitan pritisak radi rada sistema.. . Treba si mu rec da ti nije orginal filter od ulja nije atestiran sa tim motorom... Edited Sunday at 10:59 by macak Link to post Share on other sites
Gogy 41 Posted Sunday at 18:50 Share Posted Sunday at 18:50 Kada pregledavam parametre putovanja na displayu (kako je to nazvano u tvorničkim uputama) iza prosječne brzine prikazuje se tlak u gumama, nema ove opcije o servisnim pregledima. To znači da nemam tu opciju ili se ona prikazuje samo pod određenim uvjetima? Link to post Share on other sites
Recommended Posts