Jump to content

Ugradnja klime


grof Oblomov

Recommended Posts

Kako dosta twinguzala druge generacije dolazi bez klime, koliko je izvediva naknadna ugradnja iste? Varijanta prebacivanja sa auta donora, originalna, nikakvo pripasivanje; znam da je bilo slučajeva kad je to ekipa na jedinicama izvela relativno uspješno, lai za dvojku iskreno nisam čuo.

Postoji li instalacija ili se mora posebno provlačiti?

 

Vjerojatno je priča neisplativa, ali u teoriji gledano....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

U teoriji bi bilo najlaše kupiti razbijenoga i prebaciti sve sa jednog na drugi.

Izvedivo, samo je puno posla i dosta novaca košta ako kupuješ dijelove odvojeno. Nešto možeš uštediti ako nabavljaš polovne dijelove

 

Link to comment
Share on other sites

A tko ti garantira da ako kupiš polovni kompresor (koji je najskuplji dio sustava) neće "propišati" kao što se meni dogodilo? Novi je cca 2500 Kn, plin poskupio, a ruke itd. Ja sam se zahebavao s ugradnjom kompresora i čišćenjem cijelog sustava par dana. Jednostavnije je prodati twingo bez klime i kupiti onaj s klimom kako Alpina navodi.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.