Jump to content

Potrebujem prednji desni far i blatobran


kazukiHrc

Recommended Posts

Nažalost dogodilo se lagano "krajcanje" sa drugim renolčekom, a mi smo izvukli malo deblji kraj. Radi se o Scenicu phase II iz 2001. E sad, za far i nije tolki problem, vidim, puno ih je Njuškalo, ali bilo bi zgodno uštedit koju kunu u cijeloj nesreći i kad bi mi tko mogao ponuditi prednji desni blatobran da je u boji auta (ona tamna petrolej zelena, skoro crna) pa da izbjegnem još i trošak lakiranja to bi bilo fenomentastično. Pretpostavljam da far ima i neki svoj nosač koji će isto trebat zamijenit ali to će majstori na forumu bolje znati. Valjda ću nać negdje neki videotutorijal kak to sve zamijenit jerbo mi se čini da je sve na šarafe.
Prilažem tu i fotku čisto radije lakše predodžbe cijele situacije, a i same boje auta.
Svaki info je dobrodošao ekipa... :) 

IMG_20171130_130133.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ovo je bio neki dost cudni udarac kad su branik o blatobran ostali cijeli i bez vecih ogrebotina koliko vidim, a far se razletio. Kao sto crni kaze uzmi prvo far i onda ovo ostalo, blatobran mozes probat spigat natrag ak se da, ak ne onda trazi drugi. Na njuskalu imas rubriku karamboli pa tamo pogledaj dal ima neki u tvojoj boji ak vec nisi ili probaj upisat u trazilicu tocno dio koji trazis pa ti mozda izbaci ili trazi po auto otpadima.

Link to comment
Share on other sites

... ma drito ćoškom u ćošak meganea s guzicom... nemu samo puko branik i niš... kad je to sve plastično, a još kak se auto nagnuo naprijed od kočenja baš sam ga valjda u hotspot gruno. sreća nije bila velika brzina u pitanju i nije nikom niš bilo.


jeje, prvo far, zbog rije definitivno... makar sve najnormalnije svijetli niti baca neš xtra ukrivo... da se nać po oko 200kn rabljenih, a baš sam dobil preporuku i za jedan otpad tu u deželi pa čekiram... al rekoh, možda ovdje netko ima ne škodi pitat... :) 

Edited by kazukiHrc
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.